Het verhaal achter 'La Petite Etable'

Na haar diploma te hebben behaald aan de hotelschool van Bouillon en enkele jaren
ervaring te hebben opgedaan, besluit Alison Boreux om haar grote droom waar te maken
en haar eigen restaurant te beginnen. Ze krijgt de steun van haar voltallige familie
om de kleine stal naast de boerderij van haar broer om te toveren tot een gezellig restaurant.

'La Petite Etable' opende zijn deuren in januari 2020.

Het is een familiezaak in de echte betekenis van het woord. In de zaal staan ouders Christine en Marc in voor de ontvangst en de bediening.
Partner Florian komt het team van 'La Petite Etable' versterken van zodra hij een moment vrij heeft.

Mooie projecten vragen tijd.

De familie Boreux is niet vies van hard werken
en ze kennen de waarde ervan. Het heeft bijna drie jaar gekost
om dit mooie project op te zetten en uit te werken. En iedereen heeft
zijn steentje bijgedragen. Foto's voor en na - en nog enkele oudere foto's
van de boerderij - tonen hoe het vroeger was
en getuigen van het vele werk dat werd verzet. En het moet gezegd ... er is wel het een en ander veranderd!!! :-)

previous next