'La Petite Etable' is een streekrestaurant met traditionele en culinaire gerechten op de kaart

Het is de plek bij uitstek voor een gezellige middag of avond onder familie of vrienden, waar iedereen kan genieten van uiterst smaakvolle gerechten.
Het houten dakgebinte en de openhaard zijn de grote blikvangers van het interieur. Het restaurant kan tot 70 gasten ontvangen en van een comfortabel plekje voorzien.

Het 'Ferme Gourmande'- label

La Petite Etable' heeft het 'Ferme Gourmande'-label gekregen dat APAQ-W uitreikt aan restaurants die hun klanten ontvangen in een actieve boerderij.

Het vlees dat Alison Boreux haar klanten biedt, komt van de boerderij van haar broer John. De overige ingrediënten vindt ze bij producenten in de buurt.

Themagerechten en speciale weekends

Het hele jaar door brengen Alison en haar team de grote klassiekers uit de Ardense keuken alsook specialiteiten uit andere streken. Verwacht u aan
Elzasser weekends, speciale 'grill'- en raclette-avonden, ....

Familie en feesten

Groepen en grote gezelschappen zijn meer dan welkom. Het restaurant verzorgt graag al uw familie- en bedrijfsfeesten. U vindt bij ons de ideale traiteurformule.

 

Reserveer uw tafel
 +32 61 26 00 00


Bekijk de menukaart ons verhaal