Loading...

Het verhaal achter 'La Petite Etable'

'La Petite Etable' opende zijn deuren in januari 2020.

Na haar diploma te hebben behaald aan de hotelschool van Bouillon en enkele jaren ervaring te hebben opgedaan, besluit Alison Boreux om haar grote droom waar te maken en haar eigen restaurant te beginnen. Ze krijgt de steun van haar voltallige familie om de kleine stal naast de boerderij van haar broer om te toveren tot een gezellig restaurant.

'La Petite Etable' opende zijn deuren in januari 2020. Het is een familiezaak in de echte betekenis van het woord. In de zaal staan ouders Christine en Marc in voor de ontvangst en de bediening. Partner Florian komt het team van 'La Petite Etable' versterken van zodra hij een moment vrij heeft.

Mooie projecten vragen tijd.

De familie Boreux is niet vies van hard werken en ze kennen de waarde ervan. Het heeft bijna drie jaar gekost om dit mooie project op te zetten en uit te werken. En iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Foto's voor en na - en nog enkele oudere foto's van de boerderij - tonen hoe het vroeger was en getuigen van het vele werk dat werd verzet. En het moet gezegd ... er is wel het een en ander veranderd!!! :-)