Loading...

Restaurant in Rochehaut

Vlakbij BOUILLON, op een prachtige locatie met een schitterend zicht op de Semois-vallei, vindt u 'La Petite Etable', een restaurant met een warm en sfeervol interieur en een keuken die helemaal in het teken staat van streek- en hoeveproducten.

Telefonisch reserveren verplicht  

Het verhaal achter 'La Petite Etable'

Alison Boreux begint haar eigen restaurant naast de boerderij van haar broer John. Ze haalt haar ingrediënten direct van de boerderij of neemt ze af bij regionale producenten. Zo kan ze haar klanten kwaliteitsvolle producten bieden. Christine en Marc Boreux dragen bij aan het succes van hun kinderen en springen bij waar nodig, op de boerderij van zoon John, of in het restaurant van dochter Alison.

Meer weten

Onze nieuwigheden

Onze suggesties

18,50 €

Le carpaccio de bœuf limousin à l’italienne

huile d’olive du sud de l’Italie, roquette, parmesan, tomate séchée, pignon de pin, fleur de sel et poivre du moulin

23 €

Stoofpotje van rundsvlees met Orvalbier

Warme seizoensgroenten en frietjes

(P.P) 29,50 €

La potence façon petite étable flambée au cognac (min 2 pers)

Steak de bœuf Limousin de la ferme et magret de canard coupés et flambés. Le tout sur un lit de pommes de terre de notre maraicher Thierry Bosserelle cuites à la façon du chef, crudités et sauces champignons et deux poivres.

21 €

Le fameux burger fermier, frites

Pain terroir, steak haché pur bœuf de la ferme, tranches de lard, fromages d’Orval, oignons caramélisés, roquette, tomates et sauce aux poivres