Loading...

Restaurant in Rochehaut

Vlakbij BOUILLON, op een prachtige locatie met een schitterend zicht op de Semois-vallei, vindt u 'La Petite Etable', een restaurant met een warm en sfeervol interieur en een keuken die helemaal in het teken staat van streek- en hoeveproducten.

Telefonisch reserveren verplicht  

Het verhaal achter 'La Petite Etable'

Alison Boreux begint haar eigen restaurant naast de boerderij van haar broer John. Ze haalt haar ingrediënten direct van de boerderij of neemt ze af bij regionale producenten. Zo kan ze haar klanten kwaliteitsvolle producten bieden. Christine en Marc Boreux dragen bij aan het succes van hun kinderen en springen bij waar nodig, op de boerderij van zoon John, of in het restaurant van dochter Alison.

Meer weten

Onze suggesties

20,50 €

La belle assiette de chasse

pâté de chevreuil aux amandes, jambon de sanglier, saucisson de cerf, le tout sur une salade de chicon, confit de figues et pain d'épices

18,50 €

Le carpaccio de bœuf limousin de la ferme

aromatisé à l'huile de truffe, pétales de parmesan, pignons de pin grillés, roquette, sel de Guérande et poivre au moulin

23,50 €

Stoofpotje van rundsvlees met Orvalbier

Warme seizoensgroenten en frietjes

24.5 €
(P.P) 32 €

La potence façon petite étable flambée au cognac (min 2 pers)

Steak de bœuf Limousin de la ferme et magret de canard coupés et flambés. Le tout sur un lit de pommes de terre cuites à la façon du chef, crudités et sauces champignons et deux poivres.

23,50 €

Le fameux burger fermier, frites

Pain terroir, steak haché pur bœuf de la ferme, tranches de lard, fromages d’Orval, oignons caramélisés, roquette, tomates et sauce aux poivres